xs sm md lg xl

Valio presenterar


Gefilus® med den unika
bakteriekulturen LGG®

Gefilus


Att ta hand om magen är ett bra sätt att bibehålla en god hälsa. För när det känns gott i magen mår även kropp och själ bra. För allt hänger ju ihop. Det kan vi nog alla skriva under på. Inom vetenskapen pratar man om bukhjärnan. Det innebär lite förenklat att hjärnan kan sända signaler till magen och vice versa. Så ta hand om magen!


Vi har tagit fram en serie mejeriprodukter för hela familjen: Gefilus® med den unika bakteriekulturen LGG® och kalcium*.

Upptäck våra krämiga och goda yoghurtar som endast är smaksatta med frukt och bär – Gefilus® jordgubb-granatäpple, Gefilus® persika. Och vår yoghurtshot med smak av hallon och blåbär – med 30 % mindre socker**. Självklart är alla laktosfria och dessutom innehåller de vitaminerna D och B12. Lika goda till frukost som till mellan- och kvällsmål. Varje dag om du så vill. Vår yoghurtshot är även praktisk att ha med ”på språng” – eller när du bara vill få en bra och snabb start på dagen. För att få bäst effekt, njut av Gefilus® som en del av en varierad kost och hälsosam livsstil*.

Goda produkter för en mage och själ i balans.
Kort och gott.

* Kalcium bidrar till matsmältningens normala funktion.
** 30 % mindre tillsatt socker än motsvarande sockrade yoghurtdrycker.

Följ med Gefilus® genom magen!

suoli-large
1 Alla våra Gefilus®-produkter innehåller den unika bakteriekulturen LGG®.
2 1 min.
3 Magen bearbetar maten till en form som gör att kroppen enklare kan ta upp nyttiga näringsämnen.
4 Mineraler som kalcium och vitaminer som till exempel D-vitamin absorberas från tarmsystemet och transporteras vidare i kroppen.
5 Du kan hjälpa ditt välmående på traven genom att äta en nyttig och varierad kost.
6 LGG®-bakterierna stannar i tarmen länge.
7 Alla våra Gefilus®-produkter innehåller LGG®, kalcium och vitaminerna D och B12. Självklart är de dessutom laktosfria – för en lättare magkänsla*.

* Om du är laktosintolerant och har problem med magen kan laktosfria mejeriprodukter hjälpa dig en bit på vägen. Rätt kost och sund livsstil är första steget till en lättare magkänsla.

Upptäck Gefilus® – med den
unika bakteriekulturen LGG®

Gefilus® yoghurt jordgubb-granatäpple

Krämig och god med smak av jordgubb och granatäpple. Endast sötad med frukt och bär – inget annat. Innehåller den unika bakteriekulturen LGG®, kalcium och vitaminerna D och B12. Laktosfri såklart.

Gefilus® yoghurt jordgubb-granatäpple

Gefilus® yoghurt persika

En krämig yoghurt med den unika bakteriekulturen LGG® – och med härlig smak av persika. Endast sötad med frukt och bär – inget annat. Innehåller också kalcium, vitamin D och B12 och är laktosfri.

Gefilus® yoghurt persika

Gefilus® yoghurtshot jordgubb-blåbär

En praktisk yoghurtshot med smak av jordgubb och blåbär. Vår laktosfria yoghurtshot innehåller 30 % mindre socker (än motsvarande sockrade yoghurtdrycker). Dessutom innehåller den såklart den unika bakteriekulturen LGG®, kalcium och vitaminerna D och B12. En förpackning innehåller fyra shots.

Gefilus® yoghurtshot jordgubb-blåbär

Lugna Magen. Nu.

Om du har orolig mage ibland, är du verkligen inte ensam. En undersökning som vi nyligen genomförde visar att hela 46 % av alla i åldern 18–30 år upplever magproblem (som ont i magen) en gång i veckan eller oftare. Och hela var tionde svensk – i alla åldrar – har dagliga magproblem*.

En orsak till magproblemen kan vara laktosintolerans. Men även IBS (Irritable Bowel Syndrome) som följd av stress är vanligt.

* Magrapporten® 2015, Norstat, 2015

För att du enkelt ska komma tillrätta med dina problem har vi tagit fram en sida tillsammans med experter inom maghälsa och välbefinnande:

Lugnamagen.nu

För att hjälpa dig med att komma till rätta med dina problem. För det finns hjälp att få.

LGG® – vad är det?

Valio har en lång historia av att utveckla produkter för en bättre maghälsa och vi har idag ett av marknadens bredaste sortiment av laktosfritt. Varje år investerar vi i forskning, utveckling och nya innovationer. 2016 investerades till exempel drygt 250 miljoner kronor.

LGG®Lactobacillus Rhamnosus GG – är ett resultat av allt det här. Så vad är då LGG®? Världens mest studerade bakteriekultur som dokumenterats i över 800 vetenskapliga arbeten.